Wij verzorgen uw personeel- & salaris administratie

Vraag direct een offerte aan

Tijdsbesparing door overzicht

U heeft altijd toegang tot uw actuele HR- en salarisgegevens. Hierdoor kunt u direct strategische beslissingen maken voor uw organisatie. Geen onoverzichtelijke analyses, maar direct een duidelijk en visueel overzicht van de gegevens die u wilt zien.

Uw salarisadministratie altijd zo efficiënt mogelijk

U kunt ervoor kiezen om de gehele salarisadministratie aan ons uit te besteden. Maar het is ook mogelijk om uw salarisadministratie zélf te doen met efficiënte ondersteuning van onze salarisexperts.

Geen zorgen over uw salarisadministratie

Ons team bestaat uit ervaren HR- en salarisspecialisten, deskundig, oplossingsgericht en proactief . Zo garanderen wij u dat uw salarisverwerking altijd voldoet aan de laatste sociale- en fiscale wet- en regelgeving.

Maak gebruik van alle functionaliteiten van PERSAL.ONLINE | optimale HR dienstverlening!

ESS app

PERSAL.ONLINE | optimale HR dienstverlening biedt u verschillende functionaliteiten voor medewerkers on-the-go en in real time met onze gratis mobiele apps voor de iPad®, de iPhone® en Android-toestellen.

Beveiliging

PERSAL.ONLINE | optimale HR dienstverlening zorgt ervoor dat uw data altijd veilig wordt bewaard en dat alleen de personen die u daarvoor toestemming geeft toegang hebben tot uw gegevens.

Direct koppelen

PERSAL.ONLINE | optimale HR dienstverlening kan eenvoudig worden geïntegreerd met andere software. U kunt gebruik maken van de standaard integraties of uw eigen software koppelen.

Digitaal dossier

Uiteraard kunt u op PERSAL.ONLINE | optimale HR dienstverlening een online personeelsdossier bijhouden. Ook kunt u hier documenten uploaden en zichtbaar maken voor uw medewerkers.

HR signalen

U ontvangt van ons dagelijks de belangrijke signalen van de belangrijkste gebeurtenissen, zoals einde proeftijden, contracten, verjaardagen, jubilea, verzuim en verlof.

Management rapportages

Met PERSAL.ONLINE | optimale HR dienstverlening heeft u realtime zicht op uw HR- en salarisgegevens weergegeven in overzichtelijke management rapportages en overzichten. Zo heeft u altijd inzicht in uw personeel.

Duidelijke tarieven voor onze HR- en Salarisdienstverlening

Volledig uitbesteden
Lagere kosten, geen zorgen en meer ruimte om te ondernemen!.


Al vanaf 11,97

per medewerker, per periode

Volledig uitbesteden

Kiest u ervoor om uw HR- en salarisverwerking volledig bij ons uitbesteden, dan kiest u voor meer ruimte om te ondernemen, lagere kosten en meer kwaliteit. Uiteraard krijgt u van ons on-the-go en in real time inzicht in de door ons verzorgde HR- en salarisadministratie.

Samenwerken

U kunt gebruik maken van ons eenvoudige HR- en salarissysteem en uw vaste salarisexpert van PERSAL.ONLINE controleert maandelijks uw loonverwerking en zorgt dat uw salarisadministratie op een doelmatige, juiste en tijdige wijze wordt verwerkt. Samenwerken.

Eigen regie

Bent u op zoek naar een eigen HR- en Salarissysteem, dan kiest u voor zelf doen. Natuurlijk beheren we voor u de belangrijkste HR- en salarisinstellingen. En u kunt naar eigen inzicht gebruik maken van de faciliteiten en ondersteuning van de HR- en Salarisexperts van PERSAL.ONLINE.