Wij verzorgen uw personeel- & salaris administratie

Vraag direct een offerte aan

Geen zorgen over uw salarisadministratie

Ons team bestaat uit ervaren HR- en salarisspecialisten, deskundig, oplossingsgericht en proactief . Zo garanderen wij u dat uw salarisverwerking altijd voldoet aan de laatste sociale- en fiscale wet- en regelgeving.

Realtime toegang en inzicht

Bij ons heeft u realtime toegang en inzicht in uw HR- en salarisgegevens. U ziet dezelfde gegevens als uw salarisadministrateur. Zo bent u altijd op de hoogte en kan uw salarisadministrateur met u mee kijken om u beter van dienst te zijn.

Tijdsbesparing door overzicht

U heeft altijd toegang tot uw actuele HR- en salarisgegevens. Hierdoor kunt u direct strategische beslissingen maken voor uw organisatie. Geen onoverzichtelijke analyses, maar direct een duidelijk en visueel overzicht van de gegevens die u wilt zien.

Maak gebruik van alle functionaliteiten van PERSAL.ONLINE | optimale HR dienstverlening!

Direct koppelen

PERSAL.ONLINE | optimale HR dienstverlening kan eenvoudig worden geïntegreerd met andere software. U kunt gebruik maken van de standaard integraties of uw eigen software koppelen.

Beveiliging

PERSAL.ONLINE | optimale HR dienstverlening zorgt ervoor dat uw data altijd veilig wordt bewaard en dat alleen de personen die u daarvoor toestemming geeft toegang hebben tot uw gegevens.

ESS app

PERSAL.ONLINE | optimale HR dienstverlening biedt u verschillende functionaliteiten voor medewerkers on-the-go en in real time met onze gratis mobiele apps voor de iPad®, de iPhone® en Android-toestellen.

Digitaal dossier

Uiteraard kunt u op PERSAL.ONLINE | optimale HR dienstverlening een online personeelsdossier bijhouden. Ook kunt u hier documenten uploaden en zichtbaar maken voor uw medewerkers.

HR signalen

U ontvangt van ons dagelijks de belangrijke signalen van de belangrijkste gebeurtenissen, zoals einde proeftijden, contracten, verjaardagen, jubilea, verzuim en verlof.

Management rapportages

Met PERSAL.ONLINE | optimale HR dienstverlening heeft u realtime zicht op uw HR- en salarisgegevens weergegeven in overzichtelijke management rapportages en overzichten. Zo heeft u altijd inzicht in uw personeel.

Duidelijke tarieven voor onze HR- en Salarisdienstverlening

Zelf doen
Zelfstandig gebruik maken van onze online HR- en Salarissoftware.
Samenwerken
Maandelijkse kwaliteitscontrole en ondersteuning.
Volledig uitbesteden
Volledige service, geen zorgen en meer kwaliteit.

Al vanaf 2,50

per medewerker, offerte op maat

Al vanaf 6,97

per medewerker, per periode

Al vanaf 11,97

per medewerker, per periode

Zelf doen?

Bent u op zoek naar een eigen HR- en Salarissysteem, dan kiest u voor zelf doen. Natuurlijk beheren we voor u de belangrijkste HR- en salarisinstellingen. En u kunt naar eigen inzicht gebruik maken van de faciliteiten en ondersteuning van de HR- en Salarisexperts van PERSAL.ONLINE.

Samenwerken?

U kunt gebruik maken van ons eenvoudige HR- en salarissysteem en uw vaste salarisexpert van PERSAL.ONLINE controleert maandelijks uw loonverwerking en zorgt dat uw salarisadministratie op een doelmatige, juiste en tijdige wijze wordt verwerkt. Samenwerken.

Volledig uitbesteden?

Kiest u ervoor om uw HR- en salarisverwerking volledig bij ons uitbesteden, dan kiest u voor meer ruimte om te ondernemen, lagere kosten en meer kwaliteit. Uiteraard krijgt u van ons on-the-go en in real time inzicht in de door ons verzorgde HR- en salarisadministratie.