Wij verzorgen uw personeel- & salaris administratie

Vraag direct een offerte aan

Geen zorgen over uw salarisadministratie

Ons team bestaat uit ervaren HR- en salarisspecialisten, deskundig, oplossingsgericht en proactief . Zo garanderen wij u dat uw salarisverwerking altijd voldoet aan de laatste sociale- en fiscale wet- en regelgeving.

Realtime toegang en inzicht

Bij ons heeft u realtime toegang en inzicht in uw HR- en salarisgegevens. U ziet dezelfde gegevens als uw salarisadministrateur. Zo bent u altijd op de hoogte en kan uw salarisadministrateur met u mee kijken om u beter van dienst te zijn.

Tijdsbesparing door overzicht

U heeft altijd toegang tot uw actuele HR- en salarisgegevens. Hierdoor kunt u direct strategische beslissingen maken voor uw organisatie. Geen onoverzichtelijke analyses, maar direct een duidelijk en visueel overzicht van de gegevens die u wilt zien.

Maak gebruik van alle functionaliteiten van PERSAL.ONLINE | optimale HR dienstverlening!

Direct koppelen

PERSAL.ONLINE | optimale HR dienstverlening kan eenvoudig worden geïntegreerd met andere software. U kunt gebruik maken van de standaard integraties of uw eigen software koppelen.

Beveiliging

PERSAL.ONLINE | optimale HR dienstverlening zorgt ervoor dat uw data altijd veilig wordt bewaard en dat alleen de personen die u daarvoor toestemming geeft toegang hebben tot uw gegevens.

ESS app

PERSAL.ONLINE | optimale HR dienstverlening biedt u verschillende functionaliteiten voor medewerkers on-the-go en in real time met onze gratis mobiele apps voor de iPad®, de iPhone® en Android-toestellen.

Digitaal dossier

Uiteraard kunt u op PERSAL.ONLINE | optimale HR dienstverlening een online personeelsdossier bijhouden. Ook kunt u hier documenten uploaden en zichtbaar maken voor uw medewerkers.

HR signalen

U ontvangt van ons dagelijks de belangrijke signalen van de belangrijkste gebeurtenissen, zoals einde proeftijden, contracten, verjaardagen, jubilea, verzuim en verlof.

Management rapportages

Met PERSAL.ONLINE | optimale HR dienstverlening heeft u realtime zicht op uw HR- en salarisgegevens weergegeven in overzichtelijke management rapportages en overzichten. Zo heeft u altijd inzicht in uw personeel.

Duidelijke tarieven voor onze HR- en Salarisdienstverlening

Volledig uitbesteden
Lagere kosten, geen zorgen en meer ruimte om te ondernemen!.


Al vanaf 11,97

per medewerker, per periode

Volledig uitbesteden

Kiest u ervoor om uw HR- en salarisverwerking volledig bij ons uitbesteden, dan kiest u voor meer ruimte om te ondernemen, lagere kosten en meer kwaliteit. Uiteraard krijgt u van ons on-the-go en in real time inzicht in de door ons verzorgde HR- en salarisadministratie.

Samenwerken

U kunt gebruik maken van ons eenvoudige HR- en salarissysteem en uw vaste salarisexpert van PERSAL.ONLINE controleert maandelijks uw loonverwerking en zorgt dat uw salarisadministratie op een doelmatige, juiste en tijdige wijze wordt verwerkt. Samenwerken.

Eigen regie

Bent u op zoek naar een eigen HR- en Salarissysteem, dan kiest u voor zelf doen. Natuurlijk beheren we voor u de belangrijkste HR- en salarisinstellingen. En u kunt naar eigen inzicht gebruik maken van de faciliteiten en ondersteuning van de HR- en Salarisexperts van PERSAL.ONLINE.